Gastronomie

Danielle Bennenk, Jan Willem Gelder, Simon Kuipers, Stephan Epskamp • Hardcover

€ 25,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze module komen alle onderdelen van Gastronomie aan bod: van basisbereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informeren over passende wijn-spijscombinaties. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8). Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Danielle Bennenk, Jan Willem Gelder, Simon Kuipers, Stephan Epskamp
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037212518
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
SerieTendens
Afmetingen297 x 197 x 6 mm.
Gewicht199 gr.  

Recent bekeken producten