Gastronomie Instructie-/werkboek Tendens GHV inclusief code

A. Appel, H. Veelers, W. Verveer • Hardcover

€ 20,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze module van Tendens GHV komen alle onderdelen van gastronomie aan bod: van basis bereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informeren over passende wijn-spijscombinaties.
Deze module is ook onderdeel van het Tendens GHV instructie-/werkboek, ISBN 978 90 3720 163 5.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)A. Appel, H. Veelers, W. Verveer
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037210323
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
Afmetingen298 x 210 x 10 mm.
Gewicht483 gr.

Recent bekeken producten