Geadopteerd

David M. Brodzinsky, Marshall D. Schechter, Robin Marantz Henig • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,96

Overal elders € 24,95

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoe voelt het om geadopteerd te zijn? Voelt het anders als je veertig bent dan als je dertien bent? Nog maar één generatie terug leek het niets uit te maken of je geadopteerd was, of het natuurlijke kind van de ouders die je grootbrachten. Inmiddels heeft onderzoek aangetoond dat adoptie het leven van geadopteerden in menig opzicht kan beïnvloeden, van de relatie met de adoptieouders tot de band met hun eigen kinderen.

Geadopteerd laat geadopteerden zelf aan het woord, om te laten zien hoe adoptie in de loop van het leven wordt ervaren; wat zij te berde brengen is ontroerend en heel persoonlijk, en getuigt van een scherp zelfinzicht.

In dit boek vindt u tal van essentiële en scherpzinnige analyses door auteurs, die met elkaar meer dan vijfenvijftig jaar ervaring hebben in het wetenschappelijk onderzoek en klinisch werk met geadopteerden en hun gezinnen. Het boek biedt hulp aan talloze geadopteerden die zich ooit hebben afgevraagd wat hun gevoelens waard waren, maar die niemand hadden met wie ze ervaringen konden uitwisselen.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)David M. Brodzinsky, Marshall D. Schechter, Robin Marantz Henig
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Carola Kloos
ISBN9789026314810
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 137 x 22 mm.
Gewicht336 gr.  

Recent bekeken producten