Geek Girl 4 - Gouden bergen

Holly Smale • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,76

Overal elders € 15,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Geek Girl 4 - Gouden bergen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Gouden bergen' is het vierde deel in de populaire serie 'Geek Girl' van Holly Smale: heerlijke meidenboeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on!

Gouden bergen: modellenklus in Marokko
Harriet Manners - fotomodel tegen wil en dank en zelfverklaarde nerd - heeft goede hoop voor het nieuwe schooljaar: in dit eindexamenjaar gaat alles anders worden, beter, spannender. Maar vooralsnog lijkt er zich weinig spannends in Harriets leven voor te doen. Haar vriendin Nat is nu ze studeert alleen nog maar bezig met jongens en vriend Toby heeft alleen maar aandacht voor zijn 'Supergeheime Project'. Gelukkig dient zich een bijzondere modellenklus aan: in de gouden zandduinen van Marokko.

Geek Girl 4
'Gouden bergen' is alweer het vierde deel in de serie 'Geek Girl'. Hoofdpersoon Harriet Manners is een geek: geen nerd, maar een charmante allesweter. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

Details:

Auteur(s)Holly Smale
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)Margot Reesink
ISBN9789025760014
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's300
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Verschijningsdatum
SerieGeek Girl
Afmetingen211 x 136 x 35 mm.
Gewicht519 gr.

Recent bekeken producten