Gelukkig zijn

Lee Crutchley • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Je bent zelf verantwoordelijk voor je geluk! Gelukkig zijn is een creatief en totaal ander zelfhulpboek van illustrator en ontwerper Lee Crutchley.

Dit werkboekje zorgt ervoor dat jouw dag opvrolijkt, afleidt en verfrist. De opdrachten nodigen je uit om te tekenen, te schrijven en fijne herinneringen op te halen. Ontdek jouw persoonlijke geluksmomentjes die je elke dag een beetje opvrolijken.

Uit onderzoek blijkt dat je 40% van jouw levensgeluk zelf bepaalt. Ga aan de slag en maak jezelf een beetje gelukkiger met dit fijne werkboek!

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Moor vormgegeven grappig werkboek waarin je leert positief te denken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je geluk, zo stelt auteur Lee Crutchley. Tenminste: uit onderzoek is gebleken dat je 40% van je levensgeluk zelf bepaalt. Dat is best veel! Ik vind het een erg hoopvol gegeven dat je zelf bepaalt of je glas halfvol is, of half leeg. Helemaal een kwestie van hoe je ernaar kijkt. Waar de auteur in elk geval gelijk in heeft is dat je nooit gelukkig kunt zijn als je dit laat afhangen van anderen. Daar ben ik het echt mee eens, want dan ben je niet meer de baas over je eigen leven. Lee Crutchey is illustrator en ontwerper en heeft een leuk gelukswerkboek gemaakt, waarin hij je uitnodigt om te tekenen, te schrijven en fijn herinneringen op te halen. Aan mij is dit niet besteed, ik zeg het maar heel eerlijk, maar ik kan me voorstellen dat de wat meer sombere mens er baat bij heeft en gaandeweg wat vrolijker wordt.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Lee Crutchley
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Janke Greving
ISBN9789021560632
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen190 x 139 x 15 mm.
Gewicht214 gr.

Recent bekeken producten