Genadeloos

Deflo • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Genadeloos is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Maandag. Kyoto Purwanti, een alleenstaande moeder, wordt na haar werkdag opgebeld door de klassenleraar van haar dochter. Sharee is de hele dag niet op school geweest. Verontrustend wordt het als Kyoto de ouders van Sharees hartsvriendin Lisa De Backere opbelt. Niemand van de familie De Backere heeft Sharee het afgelopen weekend gezien of gehoord. De zorgwekkende verdwijning wordt een regelrechte nachtmerrie als de ervaren speurders van Cel 5 de rugzak van Sharee vinden op een plaats waar ze helemaal niet hoefde te zijn. Sharees moeder is gebroken. Maar spreekt zij wel de waarheid? En wie is de vader van het meisje?
Genadeloos is het verbijsterende relaas van een hopeloze zoektocht, waarbij elk laagje aarde dat wordt weggeschraapt meer smeerlapperij aan de oppervlakte brengt. Tot en met de wortels van het ultieme kwaad.

Dit boek in de pers

Deflo staat steevast hoog in de top tien en dat is niet voor niets. Hij is een meester in de sfeerschepping en hanteert met elk boek scherper zijn moorddadige pen.  
FLAIR  

Genadeloos is met gif geschreven en de korte zinnen zijn vlijmscherp. Zoals we van Deflo gewend zijn dus. Als je de schrijfstijl van Deflo zou vergelijken met muziek, dan speelt hij keiharde rock. Fel, hard en met een duistere thematiek (…) Een heerlijke thriller!  
HEBBAN.NL  

Deflo schrijft in korte ritmische zinnen, zorgt voor flitsende spanningen en laat personages en lezers nauwelijks de tijd om te ademen.  
Knack  

Details:

Auteur(s)Deflo
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022328491
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
SerieDirk Deleu
Afmetingen216 x 139 x 26 mm.
Gewicht418 gr.

Recent bekeken producten