Geneesmiddelen

Gert Laekeman, Luc Leyssens • Paperback eci.be lezers

€ 20,70

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Geneesmiddelen moeten ons beter maken, maar roepen ook heel wat vragen op. Het blijft een hele klus om ons een weg te banen tussen meer dan 3.000 gecommercialiseerde geneesmiddelen die ons ter beschikking staan. Dit boek wil hiervoor een hulpmiddel zijn.

In Geneesmiddelen. Wat de bijsluiter niet vertelt worden geneesmiddelen bij hun commerciële naam genoemd en gegroepeerd volgens hun werking. De auteur gaat dieper in op de wijze waarop medicatie werkt, het gebruik en de mogelijke nevenwerkingen. Geneesmiddelen worden op de apothekersbalans gelegd om voor- en nadelen af te wegen. Een alfabetische index met namen van geneesmiddelen, aandoeningen en trefwoorden vergemakkelijkt het opzoeken.

Over de auteur:

GERT LAEKEMAN werkt sedert 1990 aan de K.U.Leuven in de afdeling Geneesmiddelenkennis en Geneesmiddelenvoorlichting. Hij is titularis van het vak Geneesmiddelenkennis in de opleiding Apotheker en werkt mee aan de seminaries over medicatiehistorieken in de opleiding Huisarts. Hij doceert ook het vak Communicatie in de apotheek aan de K.U.Leuven, de Universiteit Antwerpen en de Universiteit Gent.

Details:

Auteur(s)Gert Laekeman, Luc Leyssens
UitgeverijAcco België
ISBN9789033486432
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's208
Verschijningsdatum
Afmetingen201 x 137 x 13 mm.
Gewicht327 gr.  

Recent bekeken producten