Getelde dagen

Siska Mulder • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Getelde dagen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Remie is gelukkig getrouwd met haar jeugdliefde Laurens. Samen hebben ze het goed voor elkaar: twee kinderen, een glansrijke carrière, een huis in 't Gooi... Als Remie ontdekt dat Laurens een verhouding heeft, blijkt hun huwelijk op drijfzand gebouwd.

Er laait een strijd tussen hen op die zo hevig wordt dat ze in een vechtscheiding belanden. Wantrouwen en wraak voeren de boventoon. Als het dieptepunt bereikt lijkt, voltrekt zich een ramp: de kinderen worden ontvoerd. Het drama brengt Remie en Laurens weer dichter bij elkaar en ze zetten alles op alles om hun gezin te redden. Maar valt het noodlot nog te keren?

Getelde dagen laat de verwoestende werking zien van een gestrand huwelijk. In deze hedendaagse thriller is de groeiende spanning voelbaar op elke bladzijde. Van de ontknoping zal de lezer nog lang wakker liggen: de keerzijde van de liefde blijkt inktzwart.

Dit boek in de pers

Getelde dagen is een perfecte mix van snerpende spanning, diep doorvoelde wanhoop, onthechting, woede en onmacht. Een psychologisch hoogstandje dat een messcherp inzicht geeft in de duistere krochten van de menselijke geest. Voeg daaraan toe dat het taalgebruik uitermate verzorgd is, met originele beeldspraak en een prettige 'gevoelstemperatuur', en de conclusie is duidelijk: Met Getelde dagen voegt Siska Mulder zich bij de allerbeste misdaadauteurs van Nederland.  
Hebban.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over huwelijksproblemen
  • thrillers over ontvoeringszaken

Details:

Auteur(s)Siska Mulder
UitgeverijBoekerij
ISBN9789022572191
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 139 x 37 mm.
Gewicht580 gr.  

Recent bekeken producten