Gevallen

Karin Slaughter • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 39 minuten geleden.
Bestellen

Gevallen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat begint als een normale dag, zal voor Faith Mitchell eindigen in een vreselijke nachtmerrie. Er wordt ingebroken in het huis van haar moeder, een onbekende man wordt vermoord en er vindt een gijzeling plaats. Haar moeder lijkt spoorloos verdwenen

Faith gaat op zoek naar de overvallers van haar moeder. Wat was de reden van de overval? Waarom is haar moeder verdwenen? Heeft haar verleden ermee te maken? Jaren terug was Faiths moeder hoofd van een narcoticabrigade die werd opgedoekt vanwege corruptie, waarbij zij als enige werd vrijgepleit. Samen met Will Trent, Amanda Wagner en Sara Linton duikt Faith Mitchell in het verleden van haar moeder, een zoektocht waarbij ook zij zelf groot risico lopen.

Dit boek in de pers

Geloofwaardige personages en bloedstollende intriges. Karin Slaughter weet hoe ze een thriller moet schrijven.’ (…) ‘Vakwerk. Slaughter weet perfect hoe ze spanning en psychologische uitdieping van personages moet combineren.  
De Standaard  

Goede thrillers ontregelen, de levens van hun personages, en als ze intelligent en inventief geschreven zijn, ontregelen ze ook de lezers. Karin Slaughter beheerst die kunst. Ze neemt misdaad, de oorzaken en gevolgen ervan, serieus. Babbelt niet maar wat weg over geweld. Thema’s, karakters, plot, stijl: krachtig, rauw en empatisch. Haar complexe, beschadigde vaste personages ontwikkelen zich, ondergaan grote veranderingen. Slaughter deelt vlijmscherpe tikken uit die raak zijn, maar niet verlammen.  
De Volkskrant  

Een echte Slaughter, met een flinke dosis functioneel geweld, mooi uitgewerkte personages en een verrassende ontknoping.  
De Telegraaf  

Slaughter is de kampioen van de intense, ingedikte vertellingen. Bijzonder is hoe zij het verleden van de figuren die de lezers al uit eerdere boeken kennen, gebruikt voor nieuwe verwikkelingen. (…) Met haar meesterhand leidt Slaughter ons stapje voor stapje richting het licht, en onderweg laat ze haar figuren evenveel botsen als samenwerken.  
Vrij Nederland  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over verdwijningszaken
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Karin Slaughter
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Ineke Lenting
ISBN9789023476658
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
SerieGeorgia-reeks
Afmetingen211 x 130 x 42 mm.
Gewicht586 gr.  

Recent bekeken producten