Giftige vlinders

Deflo • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Bestellen

Giftige vlinders is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Rik Leboeuf heeft zijn schaapjes op het droge. Hij is gelukkig getrouwd met Ghislaine, is de trotse vader van een puberdochter en woont in een royale gezinswoning. Ook in zijn beroep gaat het Rik voor de wind. Hij is verwarmingsinstallateur, zelfstandig en dus vrijgevochten. Problemen, daar loopt Rik, een pietje-precies op het maniakale af, met een wijde boog omheen. Daarom werkt hij uitsluitend met hoogwaardige materialen en kiest hij zijn klanten zorgvuldig uit. Tot die ene fatale dag waarop hij afwijkt van zijn vaste ritueel en kennismaakt met Carina Misurata. Rik valt voor Carina, peilloos diep, en als de aantrekkingskracht wederzijds blijkt te zijn, voelt Rik zich als herboren. Hij weet zich geen raad met zijn geluk. Heeft zelfs geen greintje schuldgevoel. Totdat Carina, verstikt door Riks blinde devotie voor haar, er een punt achter zet. Op dat moment ontdekt Rik dat Carina niet alleen gevoelens in hem heeft losgeweekt waarvan hij het bestaan niet eens vermoedde, maar ook destructieve krachten, die hem gaandeweg veranderen in een harteloos monster.

Als geen ander weet Deflo door te dringen in de donkerste krochten van de menselijke ziel. Zijn boeken zijn rauw en huiveringwekkend. Binnen de Vlaamse thrillerwereld is hij de man van de welhaast ondraaglijke spanning die een genoegen schept in het hanteren van zijn vlijmscherpe pen als een scalpel waarmee hij zijn personages ontbeent en ontleedt.

Dit boek in de pers

Deflo schrijft in korte ritmische zinnen, zorgt voor flitsende spanningen en laat personages en lezers nauwelijks de tijd om te ademen.  
Knack  

Deflo staat steevast hoog in de top tien en dat is niet voor niets. Hij is een meester in de sfeerschepping en hanteert met elk boek scherper zijn moorddadige pen.  
Flair  

Het staccatoproza van Deflo komt uitstekend tot zijn recht doordat hij zijn verhaal doet vanuit de gedachtenwereld van de arme Rik zelf, die steeds meer door het dolle heen raakt.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Details:

Auteur(s)Deflo
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022328507
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 141 x 25 mm.
Gewicht396 gr.  

Recent bekeken producten