Gorgels luisterboek (3CD)

Jochem Myjer • Luisterboek eci.be lezers

€ 13,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

De laatste bestelling was 17 uur geleden.
Reserveer

Gorgels luisterboek (3CD) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft…

Een fantasierijk en spannend avontuur over Gorgels, Brutelaars en een jongen met superogen, van cabaretier Jochem Myjer. Geïllustreerd door Rick de Haas, bekend van Mees Kees.

Jochem Myjer is een van ’s lands grootste en meest geliefde komieken. Hij staat voor uitverkochte zalen, tot de nok toe gevuld met jong en oud. De Gorgels is zijn eerste kinderboek. Dit luisterboek leest hij natuurlijk zelf voor!

Dit boek in de pers

Een spannend avonturenboek  
De Telegraaf  

Spannend en met voelbaar enthousiasme opgeschreven.  
Trouw  

Wat een geweldig boek. Echt fantastisch!  
FREEK VONK  


Reviews & recensies

Gorgels bestaan echt!

Wat een ontzettend leuk, warm en grappig voorleesboek is dit! Kinderen kunnen het ook zelf lezen maar je beleeft alles mee als je het voorleest. ‘De gorgels’ van beroepskomiek Jochem Myjer gaat over de jongen Melle die een klein wollig wezentje door zijn slaapkamer ziet rennen. Als hij het licht aan doet is het verdwenen. Niemand gelooft hem, zelfs zijn vader niet. Het blijkt een gorgel te zijn! Die beestjes leven in slaapkamers van kinderen en beschermen ze als de kinderen slapen. Het boekje is vanaf pagina 1 spannend, je wil echt weten wat er gaat gebeuren op de volgende pagina! Het speelt zich grotendeels af in het museum Naturalis in Leiden en dat was ook de plek waar het boek gepresenteerd werd aan kinderen. Illustrator Rick de Haas (de je kent van Mees Kees) heeft de prachtige afbeeldingen in het boek gemaakt en tekende zelfs live mee in Naturalis terwijl Jochem voorlas uit zijn boek.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Jochem Myjer
IllustratorRick de Haas
UitgeverijLeopold
ISBN9789025870188
TaalNederlands
UitvoeringLuisterboek
LeeftijdsindicatieVanaf 7 jaar, Vanaf 4 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen251 x 140 x 7 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten