Grappen, grollen, ragebollen

José van Amstel-Reurekas • Hardcover

€ 14,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Grappen, grollen, ragebollen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

n dit boek staan grappige, spannende, malle en leuke gedichten. Sprekende dieren, sprookjesfiguren, maar ook kinderen, de koningin, de freule en de barones spelen een hoofdrol in de gedichten. Met onder andere Ridder Aard die het liefste drakenvlees eet, Rozemarijn met een krokodil als troeteldier, een heks die iedereen betovert, Gondeline en Gondeleine in Venetië, Zeventig kinderen uit China die helemaal alleen in de bergen spelen, Op visite bij de koningin, Maximiliaan die graag stoute dingen doet en Lexje lampekap.
Inclusief het gedicht Op Visite, dat opgenomen is in het boek: Nederlandse kinderpoëzie in 1000 en enige gedichten van Gerrit Komrij. Van het gedicht Ridder Aard is een rapversie gemaakt en diverse andere gedichten zijn opgenomen in educatieve uitgaven en als gesproken tekst voor blinden.

De gedichten zijn heel geschikt voor kinderen in de basisschool leeftijd. Maar ook volwassenen, ouders, omas en opas vinden het een erg leuk boek. Ze lezen er graag uit voor en ze lezen er zelf ook graag in. Het boek is heel geschikt om op school (voor) te lezen.

Prachtig uitgevoerd in fullcolour, gebonden en genaaid met harde kaft.

www.roddelklets.nl

Details:

Auteur(s)José van Amstel-Reurekas
IllustratorSelwyn Senatori
UitgeverijJozee Uitgevers
ISBN9789020525694
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's35
Verschijningsdatum
SerieRoddelkletsclub
Afmetingen248 x 170 x 12 mm.
Gewicht376 gr.  

Recent bekeken producten