Grensoverschrijdende transacties en btw

J. Rous • Paperback

€ 27,50

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ondernemers en andere (rechts)personen die goederen of diensten in- en verkopen in andere EU-lidstaten krijgen vaak te maken met ingewikkelde fiscale regelgeving en verplichtingen. Worden goederen van buiten de Europese Unie ingekocht, dan kan ook douanewetgeving aan de orde komen.
Dit boek geeft een praktisch overzicht van de vele en uiteenlopende fiscale verplichtingen die spelen bij transacties met het buitenland (grensoverschrijdende transacties). Door de opzet van dit boek kan de lezer snel per transactie beoordelen met welke fiscale aandachtspunten hij rekening moet houden zodat geen zaken over het hoofd worden gezien. In het boek wordt gewerkt met voorbeelden die zijn toegespitst op de praktijk. De recent gewijzigde douanewetgeving wordt ook uitgebreid beschreven.
Jeffrey Rous (1988) rondde in 2011 zijn studie Fiscale Economie met genoegen af aan de Universiteit van Tilburg. Aansluitend was hij werkzaam in de btw-adviespraktijk van PwC. Sinds 1 september 2016 is Jeffrey Rous werkzaam als fiscaal specialist omzetbelasting bij de Belastingdienst. Jeffrey Rous publiceert regelmatig over fiscale onderwerpen.

Details:

Auteur(s)J. Rous
UitgeverijSdu Uitgevers
ISBN9789012396585
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's146
Verschijningsdatum
SerieFiscale Praktijkreeks
Afmetingen212 x 144 x 9 mm.
Gewicht193 gr.

Recent bekeken producten