Haal de buitenwereld binnen

Marijke Bijl, Roc Mondriaan • Paperback

€ 8,00

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In dit project gaan de studenten een themaweek organiseren voor kinderopvang De Grote Beer. De Grote Beer wil kinderen leren zorgen voor de wereld om hen heen en de kinderen laten ontdekken in de wereld om hen heen. De themaweek richt zich op het ontdekken van cultuur, kunst en natuur. Waarom is dit zo belangrijk? Wat past bij het ontwikkelingsniveau van het kind? Wat vindt een kind leuk? Dat gaan de studenten onderzoeken in dit project. Ze geven antwoord op de volgende vragen: hoe bereid je de kinderen voor, hoe maak je een tijdsplanning voor een themaweek en welke kosten komen bij zo'n themaweek kijken?

Toetsbare producten: activiteitenplan (bestaande uit een draaiboek, begroting en calamiteitenplan), fotoboekjes en folders.

Dit project kan worden gebruikt voor de opleidingen:
- pedagogisch medewerker 3 kinderopvang
- gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4 kinderopvang.

Factor-E voor SAW
Factor-E bestaat uit cursussen, trainingen en projecten naar het leerlijnenmodel van De Bie. Het materiaal van Factor-E behandelt de onderwerpen vanuit de praktijk.

Project
In het project staat het gehele proces van de beroepsbeoefenaar centraal in de omgeving van de school. De student werkt bij voorkeur in een groep aan een opdracht van een (gefingeerde) opdrachtgever. Het project geeft invulling aan de integrale leerlijn waarbij alle belangrijke aspecten van kennis, vaardigheden en houding samenkomen. Het project stuurt sterk op het proces met stappenplannen en logboek. Een project heeft een omvang van 80 SBU (begeleiding, uitvoering).

Details:

Auteur(s)Marijke Bijl, Roc Mondriaan
UitgeverijEdu'actief
ISBN9789037205473
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's20
Verschijningsdatum
Afmetingen297 x 210 x 2 mm.
Gewicht68 gr.  

Recent bekeken producten