Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Ham

Het neusje van de ham Een ontdekkingstocht langs de heerlijkste Europese hammen in 50 recepten. In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse Pata Negra naar de Franse Jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham. Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifieke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak. Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.
15,99Vriendenprijs
19,99 Vaste prijs
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
19,99 Vaste prijs
15,99 Vanaf je 4e boek
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 12-05-2017

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Stefaan Daeninck
  • Uitgeverij : Lannoo
  • ISBN : 9789020988048
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 176
  • Verschijningsdatum : 12-05-2017
  • Afmetingen : 314 x 254 x 27 mm.
  • Gewicht : 700 gr.