Ham

Stefaan Daeninck • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 10-02-2017

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het neusje van de ham Een ontdekkingstocht langs de heerlijkste Europese hammen in 50 recepten. In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse Pata Negra naar de Franse Jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham. Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifieke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak. Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Stefaan Daeninck
UitgeverijLannoo
ISBN9789020988048
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht700 gr.  

Recent bekeken producten