Handboek endoscopische chirurgie

  • Nederlands
  • 252 blz.
Endoscopische chirurgie wordt gezien als één van de revolutionaire veranderingen in de invasieve patiëntenzorg in de afgelopen twintig jaar. Routine ingrepen in de buik- en borstholte worden in het merendeel van de gevallen al op endoscopische wijze uitgevoerd, maar ook complexe chirurgie wordt in toenemende mate met deze operatietechniek bedreven.

De techniek brengt duidelijke voordelen voor de patiënt, echter het verhoogt ook de complexiteit van ingrepen door toevoeging van kwetsbaar instrumentarium en geavanceerde technologie.

Het boek behandelt achtereenvolgens het chirurgisch instrumentarium, de hardware voor endoscopische chirurgie en de chirurgische werkomgeving. Het kan gebruikt worden als leerboek, of als naslagwerk voor kennis over een van de behandelde onderwerpen.
167,00
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
167,00
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

3 - 5 Werkdagen

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Uitgeverij : Bohn Stafleu Van Loghum
  • ISBN : 9789031350827
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 252
  • Verschijningsdatum : 16-06-2009
  • Afmetingen : 305 x 220 x 22 mm.
  • Gewicht : 936 gr.