Handboek Projectontwikkeling, studenteneditie

Ed Nozeman, Jan Fokkema • Hardcover

€ 73,14

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
De laatste bestelling was 11 uur geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Projectontwikkeling is een veelzijdig vak in een dynamische omgeving. De ruimte waarin wij leven is door mensenhanden gemaakt en in het proces spelen projectontwikkelaars een belangrijke rol. De taak voor het realiseren van een kwalitatief hoogwaardig gebouwde omgeving waarin het goed wonen, werken, winkelen en verblijven is, vraagt een brede kennis, een scherp inzicht in private en publieke wensen en bovenal vakmanschap.
Het Handboek Projectontwikkeling beschrijft het volledige projectontwikkelingsproces. Van de initiatieffase tot en met de exploitatie van onroerend goed wordt helder uiteengezet welke activiteiten door welke spelers worden ontplooid, welke wet- en regelgeving van toepassing is, welke werkvormen bestaan en hoe verantwoordelijkheden zijn of kunnen worden verdeeld.
Voor studenten aan vastgoed gerelateerde opleidingen en professionals in de vastgoedsector levert dit boek een breed scala aan kennis en inzichten. Een handig studieboek en naslagwerk voor iedereen die werkt aan gebied- en locatie-ontwikkelingen en die meer wil weten over de totstandkoming en exploitatie van onroerend goed.
De auteurs zijn allen erkende deskundigen in hun discipline binnen de projectontwikkeling. De NEPROM heeft hun kennis en ervaring tot dit standaardwerk gebundeld.

Details:

Auteur(s)Ed Nozeman, Jan Fokkema
UitgeverijVakmedianet Bouwdata
ISBN9789012585972
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 160 x 27 mm.
Gewicht1083 gr.

Recent bekeken producten