Handboek Tour de France 2016

Michael Boogerd, Thomas Olsthoorn • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Handboek Tour de France 2016 is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Tour de France van 2016 belooft wat. Met een grand départ in Normandië, uitstapjes naar Spanje en Zwitserland en een aankomst op de Mont Ventoux is er weer sprake van een prachtig parcours.
In dit compacte naslagwerk brengen Boogerd en Olsthoorn alle belangrijke informatie over deze Tour bijeen. Het bevat voorbeschouwingen op de etappes, bijzonderheden van het parcours, korte biografieën van de renners en de ploegen en historische achtergronden.
Michael Boogerd put uit zijn rijke ervaring en gebruikt zijn kennis voor anekdotes, analyses en verhalen. Ten slotte biedt het Handboek Tour de France 2016 interessante lijstjes, feitjes, statistieken en routekaarten.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Op een vlotte, compacte en no nonsense manier krijg je veel leuke en interessante informatie over de Tour de France en de verschillende etappes in het bijzonder. Onmisbaar bij de voorpret! Dit handzame boekje reist eenvoudig met je mee.

Natuurlijk, de Tour de France 2015 was een onvergetelijke ervaring, met de Grand Depart vanuit Utrecht. Maar 2016 wordt ook weer een mooi wielerjaar, als we ervaringsdeskundige Michael Boorgerd moeten geloven. Samen met journalist Thomas Olsthoorn blikt hij vooruit op de Tour de France die komen gaat. En er staat ons weer veel moois te wachten! Dit handboek zit vol voorbeschouwingen, interessante weetjes, leuke verhalen en informatie over alle etappes. Michael Boogerd kan als geen ander de zwaarte en gevaren van een etappe inschatten en wisselt zijn voorbeschouwingen en analyses af met leuke weetjes, smakelijke anekdotes en verschillende feiten en statistieken. Kortom: onmisbaar bij de voorpret, en leuk om te raadplegen tijdens het wielerfestijn.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Michael Boogerd, Thomas Olsthoorn
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026335341
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen200 x 126 x 16 mm.
Gewicht207 gr.  

Recent bekeken producten