Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee

J K Rowling • Paperback eci.be lezers

€ 19,90

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 16 uur geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het achtste verhaal. Negentien jaar later. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

‘Harry Potter en het Vervloekte Kind’ is een origineel, nieuw verhaal geschreven door J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne en een nieuw toneelstuk van Jack Thorne. Deze speciale editie van de toneeltekst, geschreven in scriptvorm, is het nu al legendarische 'achtste' Harry Potter-verhaal.
Nu gratis verzending

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Dit weerzien met jeugdhelden is onweerstaanbaar. Het magische Potter-universum dijt met dit boek nog meer uit. Een absolute must read voor Potterfans!

Nu is het er toch van gekomen. Na zeven boeken en acht films verschijnt er toch nog een vervolg. Negen jaar later. Echte fans hebben er niet op gerekend, want J.K. Rowling is er altijd heel duidelijk over geweest: het zou bij zeven boeken blijven. Nu komen we toch te weten hoe het verder ging met Harry, Hermelien en Ron. We leren zelfs de nieuwe generatie kennen. Harry Potter, inmiddels een man van eind dertig, heeft drie kinderen en is een overwerkte ambtenaar op het Ministerie van Toverkunst, waar Hermelien Griffel de minister is. En hij worstelt met het vaderschap, wat heel begrijpelijk is omdat hij zelf nooit zijn vader heeft gekend. Tegelijkertijd probeert zoon Albus uit de schaduw van zijn vader te stappen. Er ontstaat een sterke vriendschap tussen Albus en Scorpius, die lijkt op die tussen Ron en Harry. Dit verhaal raakt alle elementen van de oude serie en heeft dezelfde grimmige sfeer. Ik kreeg nostalgische gevoelens tijdens het lezen. Af en toe voelde het alsof ik terug ging in de tijd! Het is even wennen aan de toneeltekst, maar door het gebruik van scènes uit de oude boeken voelde het alsof ik met een Time Turner terug in de tijd ging.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)J K Rowling
UitgeverijHarmonie, Uitgeverij De
ISBN9789076174945
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar, Vanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
SerieHarry Potter
Karakter(s)Harry Potter
Afmetingen221 x 151 x 35 mm.
Gewicht574 gr.

Recent bekeken producten