Hart en ziel

Martijn Möllers, Remco Dijkstra • Paperback

€ 14,95

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 15-11-2016

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Psychiater Remco Dijkstra (1981) en chirurg Martijn Möllers (1977) geven een intrigerende en persoonlijke inkijk in hun vakgebieden. Welke dilemma's komen zij tegen? Wat drijft hun? Waar liggen ze wakker van? Wat gaat goed, en wat kan beter? In dit boek kruipen ze zelf op de operatietafel respectievelijk de divan om zichzelf, hun vak en alles wat daarmee samenhangt te ontbloten en ragfijn te ontleden.

De twee jonge medisch specialisten zijn gedreven en betrokken vakbroeders. Maar ook kritisch. In een trits van beschouwende en prikkelende artikelen delen ze hun ideeën en opvattingen over een diversiteit aan relevante medische en zorginhoudelijke onderwerpen.

Chirurgie en psychiatrie. Op het eerste gezicht totaal verschillende specialismen. Möllers en Dijkstra zien echter veel overeenkomsten. Bij beiden draait het om vakmanschap, het vertrouwen tussen arts en patiënt en optimale samenwerking met andere hulpverleners. Met passie zorgen zij voor hun patiënten. Maar bovenal zien zij de onafscheidelijke eenheid tussen geestelijk en lichamelijk welzijn.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Martijn Möllers, Remco Dijkstra
UitgeverijElmar, Uitgeverij
ISBN9789038925240
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten