Hartzeer

Peter Robinson • Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Hartzeer is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 1969 wordt na afloop van een popfestival in Yorkshire – waar naast grootheden als Pink Floyd en Led Zeppelin ook de nieuwe Britse band de Mad Hatters optreedt – op het verlaten terrein het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Het meisje is doodgestoken en op haar wang is een bloem geschilderd.
Veertig jaar later is vrijwel iedereen de zaak vergeten, maar inspecteur Alan Banks krijgt te maken met een nieuwe moordzaak die mogelijk verband houdt met de gebeurtenissen in 1969. Een jonge popjournalist, Nick Barber, wordt dood aangetroffen in het huisje dat hij gehuurd heeft. Banks komt erachter dat Barber onderzoek deed naar de tumultueuze gebeurtenissen rond de Mad Hatters ten tijden van het popfestival. Een van de bandleden is destijds omgekomen bij een verdrinkingsongeluk, een van de andere muziekanten is doorgedraaid.
Maar wat is de connectie tussen de moordzaken?

Peter Robinson werd geboren in Yorkshire, Engeland. Na zijn studie Engels aan de universiteit van Leeds verhuisde hij naar Canada, waar hij nog steeds woont. Met zijn boeken won hij tweemaal de Arthur Ellis Award, de Macavity Award, de Grand Prix de Littérature Policière en de Martin Beck Award.

Details:

Auteur(s)Peter Robinson
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Valérie Janssen
ISBN9789022994528
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
SerieDCI Banks
Afmetingen235 x 155 x 33 mm.
Gewicht624 gr.  

Recent bekeken producten