Help me even herinneren

J.P. Teunisse, L. Joosten, S. van den Berg • Paperback

€ 38,90

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Was die afspraak echt vandaag?
Waar heb ik mijn sleutels toch gelaten?
Wat was zijn naam ook al weer?
Iedereen vergeet wel eens wat. Vergeten is ook eigenlijk heel logisch. Onze hersenen zouden het simpelweg niet aankunnen als we alles zouden onthouden wat we horen, zien of meemaken.
Maar wanneer wordt vergeten een geheugenprobleem? Wat is het verschil tussen normale vergeetachtigheid en milde geheugenproblemen? En wanneer spreken we eigenlijk van een dementie?

Help me even herinneren geeft uitleg over milde geheugenproblemen en alles wat met het geheugen te maken heeft. Het beschrijft, in heldere taal, de mogelijke oorzaken van milde geheugenproblemen en de toekomstperspectieven. De auteurs geven praktische tips voor het omgaan met de gevolgen van milde geheugenproblemen. Ze laten bijvoorbeeld zien hoe u gebruik kunt maken van hulpmiddelen, zoals een agenda of het verzinnen van ezelsbruggetjes. Of wat u kunt doen aan onzekerheid, spanning of piekeren wanneer u iets vergeet.

De online content illustreert de onderwerpen uit de gids aan de hand van interviews en nagespeelde scènes. Hierdoor is Help me even herinneren uitstekend bruikbaar als voorlichtingsmateriaal en bij ondersteuningsgroepen

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)J.P. Teunisse, L. Joosten, S. van den Berg
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031358939
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's160
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 168 x 9 mm.
Gewicht282 gr.  

Recent bekeken producten