Helpen met beelden

P.M.A. Wels • Paperback

€ 48,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In Helpen met beelden geeft Paul Wels een compact overzicht van de praktische en wetenschappelijke kennis over het medium video in hulpverlening aan gezinnen.

Naast analyse, theorie en onderzoek over het medium wordt een heldere visie geschetst op de plaats van video in diagnostiek en hulpverlening, nu en in de toekomst. Geraadpleegd onderzoek laat zien dat een aanpak van opvoedingsproblemen met behulp van videohometraining vaak tot vruchtbare resultaten leidt. De methodiek van videohometraining neemt in deze uitgave dan ook een belangrijke plaats in.

Toch gaat het boek niet alleen over videohometraining. De auteur bepleit een bredere inzet van het medium en is voorstander van nieuwe experimenten. De ontwikkelingen van de multimedia, af te leiden uit huidige trends, moeten worden vertaald naar een toekomstige aanpak van hulpverlening aan gezinnen.
Ook lanceert hij vergaande ideeën voor praktijk, opleiding en onderzoek. Steeds is de creatieve toepassing van het medium video daarbij de inzet. Helpen met beelden geeft niet alleen een boeiend overzicht van mogelijkheden met het medium video, maar vormt tevens een bijdrage aan de discussies over de toekomst van de hulpverlening aan gezinnen.

Paul Wels schreef dit boek zowel voor ervaren hulpverleners als voor studenten in disciplines die te maken hebben met hulpverlening aan gezinnen

Details:

Auteur(s)P.M.A. Wels
UitgeverijBohn Stafleu Van Loghum
ISBN9789031337170
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's150
Verschijningsdatum
Afmetingen242 x 168 x 9 mm.
Gewicht269 gr.  

Recent bekeken producten