Het beste van Adam Sharp

Graeme Simsion • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,19

Overal elders € 18,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Het beste van Adam Sharp is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De nieuwe roman van Graeme Simsion (Het Rosie Project), Het beste van Adam Sharp, is een geweldig verhaal over liefde, muziek en in het reine komen met het verleden. Na twintig jaar krijgt veertiger Adam Sharp, getrouwd en tevreden, uit het niets een bericht van zijn Eerste Echte Liefde. Samen hadden ze een fantastische tijd - hij speelde piano in een bar, zij zong - tot Adams tijd in Australië erop zat en hij terugkeerde naar Engeland. Overvallen door nostalgie en vragen - wat als hij wél had gekozen voor haar? - beantwoordt Adam het bericht. Is er een tweede leven voor zijn eerste liefde?

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Veel nostalgie en genieten van herinneringen aan muziek gecombineerd met psychologische overpeinzingen. Daar komen we de winter wel mee door!

Mooi zo’n boek over Adams verleden en het terug verlangen daarnaar en dan de grote rol die muziek daar in gespeeld heeft. Een heel originele manier om herinneringen aan je leven te beschrijven. Ook fijn dat er een lijst achterin zit, waarin de lezer alle muzieknummers kan opzoeken. De hoofdpersoon observeert veel, en analyseert en interpreteert uitspraken van de mensen die hij ontmoet. Een soort psychologische analyses, die de verhaallijnen en de hoofdpersonen stukje bij beetje completer en duidelijker maken. Een sterk punt van dit heerlijke boek.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over eerste liefdes
  • romans over muziek

Details:

Auteur(s)Graeme Simsion
UitgeverijLuitingh-Sijthoff
ISBN9789024573851
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 35 mm.
Gewicht550 gr.  

Recent bekeken producten