Het beste van de Wijnalmanak

Ronald de Groot • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bloemlezing van de Wijnalmanak

Het beste van de Wijnalmanak biedt een overzicht van de mooiste betaalbare wijnen van een bijzondere kwaliteit, de evergreens van de afgelopen jaren. Wijnen waarin de makers van de Wijnalmanak de afgelopen twintig jaar nooit teleurgesteld werden en alle jaargangen uitblonken in kwaliteit. Dit boek biedt een bloemlezing uit het beste van de Wijnalmanak.

 

Ultieme cadeauboek

Maar wijn verdient ook duiding en toelichting. Elke wijnstreek en elk wijnland heeft zijn eigen geheimen, zijn succesdruiven, en bijzondere terroirs. Daarom worden in dit stijlvolle cadeauboek ook de belangrijkste wijnlanden beschreven, met uitleg over de wijnbouw en  achtergrondinformatie over de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. 

 

Over de auteurs

Ronald de Groot is hoofdredacteur van het vaktijdschrift Perswijn. Hij is een gepassioneerd wijnschrijver en – adviseur, reist naar alle belangrijke wijngebieden en organiseert een grote variatie aan wijnproeverijen.

Sjoerd de Groot staat voor een nieuwe generatie wijnliefhebbers. Hij is nauw verbonden en betrokken bij Perswijn. Daarnaast medewerker van Grootspraak en wijntop5.nl.

 

Details:

Auteur(s)Ronald de Groot
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000313617
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
Afmetingen172 x 152 x 38 mm.
Gewicht700 gr.  

Recent bekeken producten