Het containermeisje

Belinda Aebi • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending
Bestellen

Het containermeisje is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De vondst van een babylijkje in een toilet van het Sint-Pietersstation in Gent trekt een streep door Mauds citytrip met haar kinderen. Van de moeder van de baby geen spoor, een bedelarmbandje besmeurd met bloed en slijm is de enige aanwijzing. Tijdens het onderzoek ontmoet Maud een ex-medestudent criminologie met wie ze vijfentwintig jaar geleden een onenightstand had. Ze raakt opnieuw door hem gecharmeerd. Tezelfdertijd komt Mauds tienerdochter Lara in contact met een uitgeput Aziatisch meisje dat haar een clandestiene wereld onthult waarvoor ze op de vlucht is geslagen. Lara kan de gruwelijkheden die Maya haar vertelt niet alleen verwerken en neemt contact op met de speurders Max en Gijs, die achter de rug van hun chef Maud een parallel onderzoek starten. De sympathieke speurders worden meegesleurd in een geraffineerd circuit van orgaantransplantaties. In hun pogingen om Maud te behoeden voor een ontluikende maar gevaarlijke verliefdheid, raken ze steeds meer verstrikt in een wereldwijd netwerk waarin mensenlevens slechts handelswaar zijn.

In Het containermeisje worden fictie en harde realiteit met elkaar verweven tot een bloedstollend verhaal dat zich afspeelt tegen een achtergrond van corruptie en moord, en waarin vrijheid en liefde op het eerste gezicht geen schijn van kans maken.

Belinda Aebi schrijft opnieuw een superspannende thriller waarin haar speurders Maud, Max en Gijs ondergedompeld worden in een gruwelijke wereld waarvan zij het bestaan niet eens vermoedden.

Dit boek in de pers

Het containermeisje is een geslaagde thriller die makkelijk wegleest. De verstopte realiteit, die bikkelhard is, geeft zeer zeker een meerwaarde aan het verhaal.  
HEBBAN.NL  

Details:

Auteur(s)Belinda Aebi
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022326978
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
SerieMaud Gelderman
Afmetingen215 x 140 x 28 mm.
Gewicht474 gr.

Recent bekeken producten