Het dertiende ongeluk

James Patterson, Maxine Paetro • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,12

Overal elders € 18,90

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

De laatste bestelling was 7 uur geleden.
Bestellen

Het dertiende ongeluk is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Detective Lindsay Boxer uit San Francisco gaat helemaal op in haar nieuwe leven als moeder. Haar man is geweldig, en ze heeft de beste vrienden, met wie ze kan praten over alle onderwerpen, van seks tot moord. Maar dan stuurt de FBI haar een foto van een moordenaar uit haar verleden. Op de foto staat een prachtige vrouw bij een stoplicht, maar Lindsay herkent achter de verleidelijke blik een psychopaat: Mackie Morales, de gestoordste en gevaarlijkste geest waar ze ooit mee te maken heeft gehad. En Mackie is op jacht naar de leden van de Womens Murder Club

James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 240 miljoen exemplaren verkocht. Hij schreef de populaire thrillerreeksen: Alex Cross en The Womens Murder Club. James Patterson woont en werkt in Florida.

Reviews & recensies

Een psychotische moordenaar keert terug om zich te wreken

De 'Women's murder club', en meer bepaald detective Lindsay Boxer, is wel wat gewend als het op moord en misdaad aankomt. Maar wat we in dit verhaal voorgeschoteld krijgen, zet je meteen op het puntje van je stoel. James Patterson slaagt er in om drie verschillende plotlijnen naast elkaar te laten ontwikkelen tot een grote spannende finale. Fastfood restaurants die te maken krijgen met ontploffende hamburgers, een cruiseschip dat gekaapt wordt voor losgeld en een sociopaat die op wraak is belust. Een ware caleidoscoop van meeslepende actiescènes. Net als de leden van de Women's murder club denken het even rustig aan te doen, worden ze halsoverkop in spannende verhalen gekatapulteerd.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over detectivezaken
  • psychopatische thrillers

Details:

Auteur(s)James Patterson, Maxine Paetro
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Waldemar Noë
ISBN9789023487401
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
SerieWomen's Murder Club
Afmetingen218 x 134 x 28 mm.
Gewicht423 gr.  

Recent bekeken producten