Het geheim van Askir 1 - De eerste hoorn

Richard Schwartz • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 14,36

Overal elders € 17,95

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Het geheim van Askir 1 - De eerste hoorn is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Extreem winterweer dwingt de gasten van een afgelegen herberg in een ondergesneeuwd berglandschap binnenshuis te blijven. Ze kunnen geen kant meer op, de donkerelfin Zokora, de halfelfin Leandra en de krijger Havald.
Van verveling is echter geen sprake.

Als tijdens een buitengewoon stormachtige nacht een van de andere gasten op beestachtige wijze wordt vermoord, beseffen Havald en Leandra dat ook hun leven gevaar loopt, en ze gaan op zoek naar de dader.
Al wat vaststaat is dat de moordenaar geen mens is. Hun speurtocht neemt een verrassende wending als ze onder de herberg onverwacht een oeroud geheim ontdekken dat hen terugvoert naar een lang vervlogen tijdperk, dat van het mythische rijk Askir...

Met zijn veelgeprezen romans over het geheimzinnige rijk Askir, die de lezer meesleuren in een spannend rollenspelavontuur, weet Richard Schwartz in Europa tienduizenden fantasy-fans aan zich te binden. De avonturen van de halfelfin Leandra en haar reisgenoot Havald, die via een magische poort in het legendarische verleden van Askir belanden, zijn in het buitenland al jarenlang ongekend populair.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een spannende combinatie van detective en fantasy

Het Geheim van Askir: De eerste hoorn is een van de meest originele boeken die ik heb gelezen – echt geweldig! Het weet naadloos de genres detective en fantasy te combineren op een manier die zonder sputteren werkt. Het plot draait om een ingesneeuwde herberg waar enkele bijzondere gasten, waaronder halfelfin Leandra en vechter Havald, moeten overnachten. Dan beginnen de moorden. De gasten gaan op onderzoek uit, maar niemand durft elkaar te vertrouwen. Zeker niet als ze iets heel bijzonders in een oude kelder vinden. Ik heb echt genoten van de dynamiek tussen de personages; Schwarz schrijft sterke dialogen! Ook weet hij de spanning constant aanwezig te houden, waardoor je steeds nog een extra hoofdstukje wil lezen. Al met al ben ik groot fan van Het Geheim van Askir. Ik kan niet wachten op de volgende!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • fantasy over geheimen
  • fantasy over moord

Details:

Auteur(s)Richard Schwartz
UitgeverijLuitingh
Vertaler(s)Olga Groenewoud
ISBN9789024548118
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's368
Verschijningsdatum
SerieHet geheim van Askir
Afmetingen210 x 135 x 35 mm.
Gewicht507 gr.  

Recent bekeken producten