Het Geheim van Ji 1 - De Erfgenamen

Pierre Grimbert • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 14,39

Overal elders € 17,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Het Geheim van Ji 1 - De Erfgenamen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Pierre Grimbert wordt al jarenlang gezien als de grootste fantasy-ster van Frankrijk. En nu begint hij met Het Geheim van Ji ook de rest van Europa te veroveren. Van de vierdelige reeks werden inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht. De Erfgenamen is het eerste deel.

118 jaar geleden verdwenen op het mysterieuze eiland Ji in één klap alle afgezanten van de bekende wereld. De helft van hen werd nooit meer teruggezien, de rest zweeg over wat er was gebeurd. Jarenlang hebben de erfgenamen van deze afgezanten het geheim van hun voorouders beschermd met hun leven, maar nu worden ze een voor een uitgemoord door een geheime organisatie. Ontsnapt aan de aanslag op hun leven moet het laatste groepje erfgenamen nu samenwerken om erachter te komen wat er 118 jaar geleden op dat eiland is gebeurd. Maar het geheim van Ji laat zich niet makkelijk ontrafelen.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Verslavend goede fantasy die zich niet laat wegleggen

Bij Pierre Gimbert is een waarschuwing wel op zijn plaats. Want wie eenmaal begint aan zijn debuutreeks Het Geheim van Ji is voorgoed verkocht en vervolgens totaal in de ban van de meesterlijke vertelkunst van Frankrijks grootste fantasy-auteur. Van deze vierdelige reeks zijn inmiddels al meer dan 400.000 exemplaren verkocht! En ook al had ik nog een hele stapel ongelezen boeken op mijn moet-ik-lezen!-lijstje staan, ik kon De Erfgenamen na de eerste bladzijden in ieder geval niet meer wegleggen! Wanneer hun leven wordt bedreigd moet een groep erfgenamen samenwerken om te overleven en een groot geheim van hun voorouders te bewaren. Dit is fantasy op z'n allerbest en mijn aanrader voor iedereen die tijd genoeg heeft voor een groots en onvergetelijk leesavontuur!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Pierre Grimbert
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Margreet van Muijlwijk
ISBN9789024565887
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's316
Verschijningsdatum
SerieHet geheim van Ji
Afmetingen211 x 136 x 29 mm.
Gewicht442 gr.  

Recent bekeken producten