Het hongervuur

Hakan Axlander Sundquist, Jerker Eriksson • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,92

Overal elders € 19,90

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Het hongervuur is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Tegen de wil van haar superieuren blijft hoofdinspecteur Jeanette Kihlberg zich obsessief bezighouden met de moorden die ze in Het Kraaienmeisje<\i> niet wist op te lossen. Ze raakt daarbij steeds meer geïntrigeerd door de ongrijpbare Victoria Bergman en vraagt psycholoog Sofia Zetterlund een daderprofiel op te stellen. De zoektocht van Jeanette leidt naar een internaat en naar vergeten, verdrongen gebeurtenissen uit het verleden.
Sofia worstelt ondertussen met het gevoel dat er iets mis is met haarzelf. Ze realiseert zich dat zij net als sommige van haar patiënten aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis lijdt. Dan wordt een succesvolle zakenman op zo'n rituele wijze vermoord dat deze slachting aan wraak doet denken. Maar als het wraak is, wat wordt er dan gewroken? En wie was er uit op vergelding?

Dit boek in de pers

De plot van Het hongervuur is zowel briljant als weerzinwekkend.  
Hebban.nl  

Als lezer van Het Hongervuur sta je voortdurend op het verkeerde been. De Zweden Eriksson &Sundquist zijn de absolute meesters van de misleiding.  
VN THRILLERGIDS  


Reviews & recensies

Een gruwelijk verhaal, meesterlijk verteld. Deel 2 van een verslavende trilogie

Gelukkig komt er nog een derde deel, was mijn eerste gedachte na het uitlezen van dit boek. Deze thriller smaakt naar meer, veel meer! Inspecteur Jeannette Kihlberg was de hoofdpersoon in Het kraaienmeisje en keert hier terug in Het hongervuur. Ze kan het niet verwerken dat het onderzoek naar de moord op enkele illegale kinderen is stopgezet en besluit op eigen houtje de jacht op de daders voort te zetten. Alle sporen lijken naar Victoria Bergman te leiden, een vrouw met een afschuwelijke jeugd, vol gruwelijkheden. Met veel psychologische diepgang wordt dit heftige verhaal verteld. Daders, slachtoffers, een heftige reeks van gebeurtenissen leiden allemaal naar één vrouw. Het hongervuur is een subliem in elkaar gezet verhaal vol mooi aan elkaar geknoopte verhaallijnen. Het einde komt als een schok, maar het verhaal is nog niet afgelopen… Gelukkig!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over onopgeloste moordzaken
  • misdaadpsychologie

Details:

Auteur(s)Hakan Axlander Sundquist, Jerker Eriksson
UitgeverijCargo
ISBN9789023475071
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
SerieVictoria Bergman
Afmetingen230 x 150 x 32 mm.
Gewicht636 gr.

Recent bekeken producten