Het lastpak

Henk Hardeman • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,99

Overal elders € 14,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Het lastpak is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nadat bijna dertig jaar geleden heer Bommel met Het einde van eindeloos zijn laatste avontuur beleefde, blijkt nu dat deze wereld met zijn bewoners nog steeds springlevend is!
In dit nieuwe Bommel-verhaal draait alles om een geheimzinnig pak dat ont-last. Maar het pak van Obbe Zwavel van de Geestgronden is niet geheel zonder gevaar. Het zal niemand verbazen dat Heer Bommel dit als eerste aan den lijve ondervindt. In plaats van dat het pak verlicht, ontstaan er rampen. Hoog tijd dus dat Tom Poes een list verzint, maar waar is hij? Kortom, Het lastpak is een écht Bommel-avontuur, dat zowel een feest der herkenning is als een frisse, eigentijdse kennismaking met de wereld van heer Bommel en Tom Poes.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De wereld van Bommel en Tom Poes blijft levend met dit nieuwe avontuur. En toch is de stijl anders. Een absolute aanrader voor alle Bommelfans.

Voor het eerst in dertig jaar verschijnt er weer een Bommel-avontuur! Kinderboekenschrijver Henk Hardeman heeft het verhaal geschreven en de jonge tekenares Henrieke Goorhuis maakte de tekeningen. Zij zijn de winnaars van een prijsvraag, die is georganiseerd om een nieuw Bommelverhaal te schrijven. Grappig om te merken dat het onmiskenbaar een Bommelverhaal is, maar dat deze mensen er hun eigen twist aan gegeven hebben. De toon van het verhaal is niet meer die van Marten Toonder, maar echt die van Hardeman. Net zoals vroeger zit er een subtiele knipoog naar de actualiteit in het verhaal. Goorhuis’ tekenwerk is heel bijzonder. Ze is in staat om heel expressieve dieren te tekenen en hiermee heeft ze verschillende bewoners van Rommeldam echt nieuw leven ingeblazen.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Henk Hardeman
UitgeverijBezige Bij, Uitgeverij De
ISBN9789023499817
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's96
Verschijningsdatum
SerieHeer Bommel en Tom Poes
Afmetingen200 x 150 x 13 mm.
Gewicht189 gr.

Recent bekeken producten