Het leugenverhaal (POD)

Kisling, Verhuyck • Paperback

€ 17,95

3 - 5 Werkdagen

Bestellen

Het leugenverhaal (POD) is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De afhandeling van een bescheiden erfenis roept Lucas Mingus, uitgever te Amsterdam, terug naar zijn geboortedorp in Zeeuws-Vlaanderen. Bovendien heeft zijn oude leermeester Rosseel hem om hulp gevraagd: de bejaarde monnik is onverwacht in de problemen gebracht doordat hij een artikel over Reynaert en de graal heeft gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift. Lucas is nauwelijks gearriveerd of ook hij raakt in moeilijkheden. De vragen stapelen zich op. Waarom is iedereen zo geïnteresseerd in dat huisje dat hij van zijn tante geërfd heeft? Is er een relatie met het artikel van Rosseel? Wat loopt iedereen toch te zoeken in de Zeeuwse klei? En wie of wat is Zeno Leander? Is hij wel de charismatische antiquair voor wie hij zich uitgeeft? Of is hij even hebzuchtig als alle andere figuren die op mysterieuze wijze worden aangetrokken tot dit onopvallende dorp? Het is een dorp met een vreemde naam die een onvermoede betekenis blijkt te dragen.

Het leugenverhaal is een historische thriller zoals er in de Nederlandse literatuur niet eerder een werd geschreven en waarin op vernuftige wijze het verhaal Van den vos Reynaerde is verwerkt.
Het leugenverhaal is de eerste gezamenlijke roman van Paul Verhuyck en Corine Kisling. Eerder publiceerden zij ieder afzonderlijk al vijf romans, eveneens bij De Arbeiderspers.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • historische romans over geschiedenis
  • historische spanning

Details:

Auteur(s)Kisling, Verhuyck
UitgeverijDe Arbeiderspers
ISBN9789029564908
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 134 x 27 mm.
Gewicht443 gr.  

Recent bekeken producten