Het leven van een Loser 10 - ff offline

Jeff Kinney • Hardcover eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 11,99

Overal elders € 14,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Het leven van een Loser 10 - ff offline is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bram Botermans moet helemaal offline in ff offline, deel 10 van Jeff Kinneys graphicnovelserie Het leven van een Loser.

Mevrouw Botermans voert actie om een weekend alle elektriciteit af te laten sluiten in hun woonplaats. Een regelrechte ramp voor Bram, die niet zo geschikt is voor de wereld van vroeger. Hij wil online zijn!

Als opa komt logeren, groeit de spanning in huize Botermans. Zal Bram dit overleven? Of wordt de antieke wereld hem gewoonweg fataal?

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek kind en jeugd

Grappig verhaal, met veel herkenbare scenes die uit het moderne leven zijn gegrepen. De combinatie tekst en tekeningen nodigt kinderen uit om te lezen. Super!

Tjonge, het tiende deel alweer in de serie ‘Dagboek van een loser’, en weer denk ik dat dit boek het grappigste is van allemaal. Deze keer komt Brams moeder op het onzalige idee om een weekend terug te gaan in de tijd waarin er nog geen elektriciteit was. Ze is ervan overtuigd dat het vroeger echt beter was en hoopt dit op deze manier te kunnen bewijzen. Maar Bram is een kind van deze tijd. Hij vindt het een onzalig plan! Het boek gaat verder waar deel 9 is gebleven. De familie kampt met nogal wat naweeën van een desastreus verlopen vakantie, waar ze zelfs een varken aan hebben overgehouden! Ik heb weer erg gelachen om de grappige tekeningen, het vrolijke handschrift en het gelinieerde papier. Het ziet er uit als een echt dagboek! Ik vraag me af of er nog veel kinderen zijn die een dagboek bijhouden. Wellicht dat ze door deze boeken worden aangestoken. Dat zou een heel mooi bijkomend effect zijn. Ook al is het boek een vervolg op het vorige deel, het is goed afzonderlijk te lezen. Maar ik raad het niemand aan, ze zijn te leuk om te laten liggen. Lees gewoon de hele serie!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Jeff Kinney
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Hanneke Majoor
ISBN9789026140600
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's224
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieHet leven van een Loser
Afmetingen222 x 150 x 27 mm.
Gewicht435 gr.

Recent bekeken producten