Het licht en de korenmaat

Hans Wopereis • Hardcover

€ 24,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Het licht en de korenmaat is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'Licht en de korenmaat - je ziel als werkgever' gaat over de bezielende invloed die je als individu kunt uitoefenen binnen je organisatie als je je persoonlijke spiritualiteit weet te verbinden met je dagelijks werk. Nog een hele uitdaging, want hoe maak je die verbinding in een werkomgeving die zo dikwijls geregeerd wordt door vaste routines en kortetermijnbelangen? Wopereis laat zien dat als je het durft om je licht niet onder de korenmaat van de cultuur te zetten, maar het juist ten volle te laten schijnen, jíj het beslissende verschil kan maken in het doorbreken van een gevestigde cultuur.
Kortom: een inspirerend en praktijkgericht boek waarin mythen, sprookjes en (bijbel)verhalen een grote rol spelen speciaal voor iedereen die van grotere betekenis wil zijn in zijn werkomgeving. Maar ook als je vanuit professioneel oogpunt geïnteresseerd bent in het verband tussen persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling.

'Het licht en de korenmaat' kent inmiddels een 4de druk.

Over de auteur:
Hans Wopereis is verbonden aan het ITIP School voor leven en werk in Zutphen en geeft leiding aan de activiteiten op het gebied van organisatie- en loopbaanontwikkeling. Hij heeft in de afgelopen 25 jaar vele organisaties begeleid in cultuurveranderingsprocessen.

Dit boek in de pers

Een boek voor mensen die een verschil willen maken, geschreven door een man die zelf het verschil maakt. Hans Woperis verdient een ode voor de wijze waarop hij de lezer langs de essenties van persoonlijk leiderschap leidt. Ik raakte er zeer door geïnspireerd!  
ODE  

Details:

Auteur(s)Hans Wopereis
UitgeverijItip School Voor Leven En Werk
ISBN9789025960384
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 192 x 26 mm.
Gewicht786 gr.  

Recent bekeken producten