Het slechte pad

Robert Galbraith • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

In herdruk, verwacht vanaf 24-01-2017

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Reserveer

Het slechte pad is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Detective Cormoran Strike en zijn assistent Robin Ellacott staan voor een nieuw mysterie, en op een kruis punt in hun leven.

Als Robin Ellacott een mysterieus pakket opent, krijgt ze de schrik van haar leven: in de doos zit een afgehakt vrouwenbeen. Haar baas, privédetective Cormoran Strike, is niet zozeer verrast, maar meer op zijn hoede. Er zijn vier mensen uit zijn verleden die hij in staat acht tot zo’n gruwelijke daad.

De politie heeft al snel een van hen als verdachte aangemerkt, maar Strike denkt dat ze de verkeerde hebben. Dus besluit hij met Robin te graven in de duistere achtergrond van de andere drie. De dader laat dat echter niet op zich zitten…

De pers over Het slechte pad

'Solide vakwerk van Galbraith/Rowling.' de Volkskrant

'Uitstekend en meeslepend verhaal.' Thrillers-leestafel.info

4 sterren VN Thrillergids

Dit boek in de pers

Strike en Robin zijn even fascinerend als ooit tevoren.  
The New York Times  

Het derde -en beste- boek in de innemende Cormoran Strike- privedetectiveserie. Galbraith heeft een seriemoordenaar met eeuwigheidswaarde bedacht, een die ons de rillingen bezorgt, meteen vanaf het grimmige maar opwindende begin van het boek. Dit perfect gelaagde mysterie staat bol van de verrassingen, die elkaar opvolgen met foutloze crimefictielogica.  
USA TODAY  

Solide vakwerk van Galbraith/Rowling.  
De Volkskrant  

Een uitzinnig slim plot.  
The Guardian  

In dit derde deel met privédetective Cormoran Strike en zijn assistente Robin Ellacott in de hoofdrol laat J.K. Rowling (Robert Galbraith is haar pseudoniem) zien dat ze niet alleen in staat is een uiterst onderhoudende whodunnit te schrijven, maar ook uitblinkt in het ontwikkelen van haar personages. [...] Rowling vertelt het verhaal prachtig in de inmiddels bekende humorvolle stijl van haar alter ego Galbraith.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Een verfrissende bewerking van het genre. Minstens zo indrukwekkend als Koekoeksjong. Laten we hopen dat de sardonische Cormoran Strike nog lang aanblijft.  
INDEPENDENT  


Reviews & recensies

Knap verteld misdaadverhaal, de auteur beheerst dit genre tot in haar vingertoppen. Het plot is knap, de karakters menselijk, en de schrijfstijl verslavend. Boeit vanaf de eerste bladzijde.

Robert Galbraith is het pseudoniem van J.K. Rowling, de schrijfster van de Harry Potter boeken. ‘Het slechte pad’ is haar derde boek in deze serie over detective Cormoran Strike en zijn assistent Robin Ellacott. Wat mij betreft is het haar beste boek. Toch knap hoe ze vanaf de eerste bladzijde de aandacht van de lezer weet te vangen. Het oplossen van dit mysterie zit vol met verrassingen en plotselinge wendingen, maar ja wat wil je: Galbraith verstaat de kunst van misdaadfictie tot in de puntjes. Alle crime-elementen zijn aanwezig, zoals de good guy en de bad guy, en tegelijkertijd heeft het boek een realistische emotionele laag. De auteur is een begaafd verteller, en houdt volledige controle over het verhaal. Ik verklap verder niks, ik zou het maar snel gaan lezen!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over detectivezaken
  • detectives over seriemoordenaars

Details:

Auteur(s)Robert Galbraith
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Sabine Mutsaers
ISBN9789022575970
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's576
Verschijningsdatum
SerieCormoran Strike
Afmetingen230 x 150 x 53 mm.
Gewicht965 gr.  

Recent bekeken producten