Het Verdwenen eiland

Preston & Child • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Het Verdwenen eiland is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud


In Het verdwenen eiland krijgt Gideon Crew een onmogelijke opdracht: een pagina stelen uit het Book of Kells, een zwaar beveiligd, geïllumineerd manuscript van onschatbare waarde. Onder de kostbare versieringen blijkt een oude zeekaart schuil te gaan die dateert uit de tijd van de oude Grieken. De kaart wijst de weg naar de vindplaats van een mysterieus 'remedium', materie die de wereld kan veranderen, en die misschien Gideons leven kan redden.

Samen met zijn partner Amy volgt Gideon een raadselachtig spoor naar een onbekend eiland in de Caribische Zee. Daar vinden ze het bewijs dat de Griekse koning Odysseus tijdens zijn omzwervingen de Nieuwe Wereld al had bereikt. Het besef dat ze in de voetsporen treden van de Odyssee is verbijsterend, maar wordt gevolgd door een nog grotere ontdekking voor de mensheid - die echter eerst Gideon en Amy een wisse dood in zal jagen...

Douglas Preston & Lincoln Child zijn al jaren een succesvol schrijversduo en hun thrillers verschijnen in achttien landen.

Reviews & recensies

De terugkeer an de Gideon crew

Na drie jaar afwezigheid voeren Preston & Child de Gideon Crew terug op. Het boek raast voorbij als een hyperactieve actiethriller. Een queeste vol hindernissen, verwijzingen naar mythologische figuren uit het oude Griekenland (Odysseus' omzwervingen gingen blijkbaar een heel stuk verder dan de Middellandse zee), piraten en mythische monsters. Lekker escapistisch avontuur om in weg te zinken na een dag hard werken. En Gideon blijft een perfecte actieheld als schimmige wetenschapper met een twijfelachtige moraal.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over avontuur
  • mysterieuze zaken

Details:

Auteur(s)Preston & Child
UitgeverijLuitingh Sijthoff
Vertaler(s)Gerda Wolfswinkel
ISBN9789024564880
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's318
Verschijningsdatum
SerieGideon-reeks
Afmetingen230 x 150 x 30 mm.
Gewicht561 gr.  

Recent bekeken producten