Het voedselzandloperkookboek

Kris Verburgh, Pauline Weuring • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking!
Na de theorie bieden Kris Verburgh en Pauline Weuring ons nu een mooie praktische invulling van De voedselzandloper. Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Verburgh geeft ons hierbij in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen.

Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, Schitterend!, drie jaar later zijn tweede, Fantastisch! Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes.
Pauline Weuring (1981) is een foodie in hart en nieren. De passie voor lekker eten zat er van kinds af aan al in. Zij is bedenker en eigenaar van het populaire kookblog Uit Pauline’s Keuken. Daarnaast is zij ook werkzaam als freelance culinair redacteur voor onder meer Flair.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Jong blijven door lekker en goed te eten - theorie en praktijk

Als je je voedselpatroon moet veranderen, dan is dit de manier! Dokter en onderzoeker Kris Verburgh weet op intelligente, maar heldere wijze uit te leggen hoe ons eten onze levens en lichamen beïnvloed. Hij publiceerde eerder al De Voedselzandloper, die over precies dit subject ging, en nu brengt hij zijn theorie in Het Voedselzandloper kookboek in de praktijk. Ons voedsel maakt ons ouder, of juist jonger! Het werk staat vol met eenvoudige en lekkere recepten, die op elk moment van de dag genuttigd kunnen worden en ervoor zorgen dat we lichamelijk jong blijven. Een fantastisch kookboek dat zo 20 jaar aan je leven kan plakken.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Kris Verburgh, Pauline Weuring
UitgeverijPrometheus Bert Bakker
ISBN9789035141070
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen246 x 178 x 17 mm.
Gewicht551 gr.  

Recent bekeken producten