Het volle leven

Hanneke Groenteman • Paperback

€ 15,00

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het verhaal van Hanneke Groenteman over leven, lijf en eten drie succesboeken gebundeld. Hanneke Groentemans eerste boek, Doorzakken bij Jamin, over de rol die eten en diëten in haar leven spelen, was direct een groot succes. Dit thema werd verder uitgewerkt in haar volgende twee boeken, Dikke Dame en Bestemming bereikt?

Wat maakte dat Hanneke zich altijd verwant voelde met de dikke dame op de kermis? En waarom wilde ze als kind zo graag in het Hervormde Weeshuis wonen? In Het Volle Leven gaat ze op zoek naar de diepere achtergrond van de schaamte die haar in het leven ondanks haar succes en populariteit zo vaak geplaagd heeft. Maar ook vertelt ze over haar ervaringen met het feminisme, over kleding en uiterlijk en over de morele dilemma s die daarmee samengaan. Met haar eigenzinnige stijl en humor, gemengd met een flinke dosis onverbiddelijke eerlijkheid, laat Hanneke Groenteman zien dat een mens door dik en dun altijd dezelfde blijft maar dat hij of zij zónder al die overbodige ballast van meer bevrijd wordt dan kilo’s alleen.

Dit boek in de pers

Eerlijkheid is de kracht van Hanneke Groenteman. Het mes gaat diep in de eigen persoonlijkheid; de toon is luchtig, de conclusies niet.  
De Volkskrant  

Details:

Auteur(s)Hanneke Groenteman
IllustratorPeter van Straaten
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023464341
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's335
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 137 x 31 mm.
Gewicht474 gr.

Recent bekeken producten