Hoe bak ik brood

Emmanuel Hadjiandreou • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

Je krijgt niet alleen tips over hoe bloem en gist nu eigenlijk werken, maar ook over hoe je sodabrood en een eenvoudig witbrood maakt dat de basis vormt voor gistbroden als bagels, ciabatta en walnotenbrood.
Ook is er veel aandacht voor rogge en spelt, want dat zijn, net als maïsmeel, rijstebloem, aardappelmeel en boekweit, ingrediënten die uitstekende bro¬den opleveren. Ook leer je om met een klein beetje zelfgemaakte zuurde¬semstarter je eigen zuurdesembroden te maken.

Dit prachtige broodboek sluit af met heerlijke zoetigheden: onder andere croissants, pains au chocolat en Franse brioches. Daarmee krijg je een inter¬nationaal assortiment heerlijke zoete broodjes voorgeschoteld.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Emmanuel Hadjiandreou
IllustratorSteve Painter
UitgeverijBecht
Vertaler(s)Maarten Schellekens
ISBN9789023013730
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's176
Verschijningsdatum
Afmetingen261 x 224 x 22 mm.
Gewicht1033 gr.  

Recent bekeken producten