Honingzoete dagen

Sarah-Kate Lynch • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 13,59

Overal elders € 16,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Honingzoete dagen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Van Sarah-Kate Lynch, auteur van ‘Zoet verlangen’ en ‘Dolci d’Amore’, is er nu een heerlijk liefdesverhaal met een hoge feelgoodfactor: ‘Honingzoete dagen’.
Cherie-Lynn ‘Sugar’ Wallace volgt elke lente haar bijen naar een nieuwe stad. Dit jaar, toen ze koningin Elizabeth VI op de oude landkaart neerzette, bleek New York haar bestemming. Daar aangekomen loopt ze behalve haar nieuwe buren – de schuwe Ruby, Lola en haar dochtertje, chefkok Nate die niet van mensen houdt en de werkloze oud-portier George – vrijwel meteen de knappe Schot Theo tegen het lijf. Hoewel hij haar hart sneller doet kloppen, weigert ze daaraan toe te geven.
Sugar gelooft niet meer in de liefde, maar haar bijen wel...

Reviews & recensies

Een ongelooflijk lief verhaal met een innemend hoofpersonage.

Sugar Wallace volgt elke lente haar bijen naar een nieuwe stad. Dit jaar, toen ze koningin Elizabeth VI op de oude landkaart neerzette, bleek New York haar bestemming. Daar aangekomen loopt ze behalve haar nieuwe buren – de schuwe Ruby, Lola en haar dochtertje, chefkok Nate die niet van mensen houdt en de werkloze oud-portier George – vrijwel meteen de knappe Schot Theo tegen het lijf. Hoewel hij haar hart sneller doet kloppen, weigert ze daaraan toe te geven. Sugar gelooft niet meer in de liefde, maar haar bijen wel...Ik vind Honingzoete dagen een ongelooflijk lief verhaal, met een innemend hoofdpersonage. Sugar probeert voor iedereen in haar omgeving te zorgen, maar vergeet soms zichzelf hierbij. Door een gebeurtenis uit het verleden, staat Sugar niet meer open voor een nieuwe liefde. Maar haar bijen, die haar nagelaten zijn door haar opa met wie ze een zeer warme band had, nemen hier geen genoegen mee. En zo krijgt Sugar hulp uit bijzondere hoek.Ik heb dit boek met heel veel plezier gelezen. Het straalt een bepaalde warmte en lichtvoetigheid uit. Grappig detail is dat er korte fragmenten in het boek zijn opgenomen die geschreven zijn vanuit het perspectief van de bijenkoningin. Erg origineel!

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • feelgood romans
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Sarah-Kate Lynch
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Mechteld Jansen
ISBN9789026136931
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 139 x 31 mm.
Gewicht490 gr.

Recent bekeken producten