Iets ouds en iets blauws

Katie Fforde • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Iets ouds en iets blauws is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In een klein dorp in de Cotswolds ontmoeten drie heel verschillende jonge vrouwen elkaar tijdens een dorpsbijeenkomst. Beth, die net in het dorp is komen wonen om haar dominante moeder te ontlopen, Lindy, een alleenstaande moeder van twee kleine kinderen, en Rachel, die in het reine probeert te komen met haar gestrande huwelijk.

Alle drie proberen ze hun leven weer op te pakken en in een vlaag van enthousiasme besluiten ze een bedrijfje op te zetten dat jonge paren de trouwdag van hun dromen geeft voor een heel klein budget. Dit idee blijkt een gat in de markt te zijn en voor ze het weten zijn ze druk bezig met het organiseren van stijlvolle trouwerijen. Maar hebben ze met al hun werk voor Cupido wel in de gaten dat hij zijn pijlen langzamerhand op hen is gaan richten?

Reviews & recensies

Een sprankelend en pretentieloos feelgood-boek.

Drie vrouwen die aan de slag gaan in een klein dorpje als weddingplanner: dit boek kon niet anders dan op-en-top romantisch zijn. En ja hoor, de liefde spat ervan af. Het liefelijke Engelse dorpje waar de vrouwen zich settelen, de trouwfeesten die ze organiseren, de bewoners die ze charmeren en Cupido die uiteindelijk ook zijn pijlen op hén richt: dit is onvervalste, ouderwetse romantiek die je zin geeft om zelf (opnieuw) in het huwelijksbootje te stappen. Een sprankelend en pretentieloos feelgood-boek dat lekker weg leest.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • feelgood romans
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Katie Fforde
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Eefje Bosch
ISBN9789022575390
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 141 x 33 mm.
Gewicht532 gr.

Recent bekeken producten