Ik geef je de zon

Jandy Nelson • Hardcover

€ 18,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Ik geef je de zon is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Je nieuwe lievelings YA heb je nu gevonden.

Jude en haar tweelingbroer Noah zijn onafscheidelijk, totdat er iets tragisch gebeurt waardoor ze compleet uit elkaar groeien. Noah probeert ondertussen zijn homoseksualiteit een plek te geven, terwijl Jude een verschrikkelijke eerste keer heeft gehad en steeds meer in zichzelf keert.
Wisselend tussen de perspectieven van Jude als ze zestien is, en Noah als hij dertien is, komt de lezer er langzaam achter wat er is voorgevallen en hoe dat deze tweeling voor de belangrijkste jaren uit hun leven uit elkaar heeft gedreven.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een boek om verliefd op te worden

Dit is een boek waar je even voor moet gaan zitten. Het ontroerende verhaal over de tweeling Noah en Jude wordt door de schrijfster Jandy Nelson op zo’n bijzondere wijze vertelt dat je het niet in één adem uitleest, maar er wat tijd voor moet nemen. Je leest het verhaal door de ogen van Noah, wanneer de tweeling dertien is, en door de ogen van Jude, als ze zestien zijn. Daardoor kom je op intrigerende wijze steeds meer te weten over hun leven en ontrafel je beetje bij beetje wat er gebeurt is. Dus maak wat tijd vrij, lees dit boek en je wordt er absoluut verliefd op! Het heeft niet voor niets allerlei mooie prijzen gewonnen, zoals: Publisher Weekly Best Book of the Year, een topdrie-notering in de Top Ten YA of the Year van Time Magazine en Amazon Best Book of the Year.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Jandy Nelson
UitgeverijBlossom Books
Vertaler(s)Aimée Warmerdam
ISBN9789020679779
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's416
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 147 x 35 mm.
Gewicht536 gr.  

Recent bekeken producten