Ik hou van je, maar ik vertrouw je niet

Mira Kirshenbaum • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Ik hou van je, maar ik vertrouw je niet is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Toch samen verder

Vertrouwen is voor veel mensen het belangrijkste in een relatie. Helaas is niemand perfect, dus onze vrienden of geliefden stellen ons, bewust of onbewust, heus weleens teleur. Soms kunnen we daaroverheen stappen, maar vaak ook voelen we ons gekwetst.
Wat doe je met een relatie die aangetast is door wantrouwen? Een dergelijke relatie wordt vaak beheerst door de angst dat geschaad vertrouwen niet meer hersteld kan worden. En dus blijven de partners samen in de hoop dat het probleem vanzelf overgaat, óf ze gaan uit elkaar. Met spijt in het hart in dat laatste geval omdat hun achterdocht een verder goede relatie zozeer heeft weten te ondermijnen.
Maar is er nu werkelijk niets meer aan te doen als het vertrouwen eenmaal geschonden is? Nee, zegt Mira Kirshenbaum, het is wel degelijk mogelijk je relatie te herstellen. In dit boek laat ze zien hoe.

[auteursbio] Mira Kirshenbaum is psychotherapeute en auteur van bestsellers als Een jaar voor jezelf, Alles heeft een reden en Verliefd op een ander. Als relatietherapeute helpt ze al meer dan dertig jaar mensen bij het zoeken naar de beste oplossing voor hun problemen. [auteursfoto, credit] Sigrid Estrada [website]

Details:

Auteur(s)Mira Kirshenbaum
UitgeverijDe Arbeiderspers
Vertaler(s)Trudy Schermer-Lodema
ISBN9789029583336
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 134 x 24 mm.
Gewicht367 gr.

Recent bekeken producten