Ik, Zlatan

Zlatan Ibrahimovic • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

Ik, Zlatan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zlatan Ibrahimovic is het type voetballer dat de ene dag miljoenen fans in vervoering brengt, en zich de volgende dag met zijn wangedrag de woede van pers, medespelers en coach op de hals haalt.
In Ik, Zlatan vertelt Ibrahimovic openhartig zijn levensverhaal van straatjongen in een immigrantenwijk tot superster in de Champions League, van Malmö tot Amsterdam, van voetballen bij Ajax tot AC Milan. Van de biografie Ik, Zlatan zijn al meer dan 150.000 exemplaren verkocht.

`Onmogelijk mens, uitstekend boek. Henk Spaan

Dit boek in de pers

Zijn autobiografie, uit het Zweeds in het Nederlands vertaald onder de titel Ik, Zlatan, geeft de lezer waarop hij hoopt: een intieme inkijk in het rauwe leven van een begaafde, trotse, recalcitrante en onuitstaanbare zonderling, die zich dankzij zijn voetbaltalent heeft opgewerkt van immigrantenzoon in een woonkazerne in een buitenwijk van Malmö tot een superster in een kapitale villa in dé elitebuurt van die stad.  
NRC Next  

Intrigerend boek over een intrigerend mens. Zo onverbloemd en eerlijk – hij spaart zichzelf niet – schreef een voetballer nog niet.  
Het Parool  

Een fascinerend beeld van een trotse voetballer die volstrekt autonoom denkt, maar die klem komt te zitten omdat hij concessies doet aan zichzelf, blij als hij is om voor de beste club ter wereld te spelen.  
Algemeen Dagblad  

Een fraaie carrière met uitglijders (‘ik ontspoor soms’) waarover hij met zelfspot en nietsontziende eerlijkheid vertelt. En met zoveel overtuigingskracht dat je voortaan onmogelijk meer naar Guardiola kunt kijken zonder te denken: laf watje.  
Elsevier  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Alles over de legendarische Zlatan Ibrahimovic

Ik, Zlatan is een bijzonder complete en diepgaande biografie van de wereldberoemde voetballer. Hij spreekt openhartig over zijn carrière bij Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona en AC Milan, en windt zeker geen doekjes om zijn mening over mening spelers en coach. Het kan soms erg grof en expliciet worden, maar dat is juist de kracht van Zlatan. Hij vertelt over zijn liefdeloze jeugd in Malmö waar hij fietsen stal, zijn ruzie met Rafael van der Vaart en de aanvaring met trainer Pep Guardiola. Ibrahimovic kan, voor mij wat onverwacht, naast schelden op anderen ook erg goed relativeren. Hij weet dat hij een moeilijke man is en is daar in Ik, Zlatan erg eerlijk over. Het verhaal van een bijzondere man. Geestig en ongeveinsd.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Zlatan Ibrahimovic
UitgeverijAmbo|Anthos
Vertaler(s)Geri de Boer
ISBN9789026326332
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Verschijningsdatum
Afmetingen201 x 131 x 33 mm.
Gewicht485 gr.  

Recent bekeken producten