Ik zou wel een kindje lusten

Dorothée de Monfreid, Sylviane Donnio • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,96

Overal elders € 24,95

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Ik zou wel een kindje lusten is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Kamishibaitheatertjes dateren uit de 12de eeuw en werden door rondreizende vertellers in Japan gebruikt om de aandacht van hun publiek vast te houden. Tegenwoordig wordt deze eeuwenoude vertelvorm veel gebruikt in Nederland en Vlaanderen, onder andere op scholen en kinderdagverblijven. Tijd dus voor uitgeverij Gottmer, marktleider op het gebied van prentenboeken, om aan te haken bij deze trend. Voorlezen aan een groep kinderen wordt nu nog leuker met de vertelplaten van onze mooiste prentenboeken. Terwijl de kinderen naar de grote prenten kijken, leest de voorlezer de tekst op die op de achterkant is gedrukt. De platen hebben een A3-formaat. Ze passen in een standaard kamishibaitheatertje of ze kunnen gewoon worden vastgehouden door de verteller.
De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging. Een dolkomisch verhaal met fijne droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen.

Dit boek in de pers

Om bij te griezelen en opgelucht adem te halen bij de (voorlopig goede) afloop. En vooral: om bij te schateren van het lachen!  
LEESFEEST.NL  


Reviews & recensies

Een kleine, hongerige krokodil in een heel grappig voorleesverhaal

Het boekje Ik zou wel een kindje lusten lees ik met veel plezier elke avond drie keer voor. Blijft leuk! Het verhaal over de kleine krokodil die liever een mensenkindje zou eten in plaats van de bananen die zijn ouders hem voorschotelen, is onuitputtelijk grappig. De simpele illustraties en de droge humor maken dit boek echt één van mijn favorieten. En bij dit kartonnen boekje zit ook nog eens een heel schattige, pluchen krokodil waar je kindje mee kan spelen terwijl jij het verhaal nóg een keer voorleest.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Dorothée de Monfreid, Sylviane Donnio
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)J.H. Gever
ISBN9789025748012
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's12
Verschijningsdatum
Afmetingen424 x 304 x 8 mm.
Gewicht643 gr.

Recent bekeken producten