Import

Pieter Aspe • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Import is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het lijk van een man spoelt aan op het strand van Zeebrugge. Een gokker belt de politie. Kort daarop worden hij en zijn buren op brute wijze vermoord door twee Russische criminelen. Toeval? Of iets veel ergers? Van In onderzoekt de bizarre moorden, maar staat voor een raadsel. Hij krijgt ongevraagd de hulp van Hakim, een Syrische vluchteling die voor de Europese veiligheidsdienst werkt. Samen vormen ze een verbazend sterk team, tot blijkt dat terroristen van plan zijn een bomaanslag te plegen. Achterdocht en paranoia verblinden het rechercheteam en dreigen het onderzoek te verscheuren. Wie kan Van In nog vertrouwen? Wie zijn de vijanden die het land op zijn grondvesten doen wankelen? De ultieme nachtmerrie van iedere veiligheidsdienst.

Pieter Aspe bedient zich in 'Import', net zoals in zijn vorige boek 'Het oor van Malchus', van het 'wat als'-principe: wat als er tussen de massa's vluchtelingen die in ons land aankomen een mol zit, met alleen maar slechte bedoelingen? In die zin kan 'Import' gelezen worden als het spiegelboek van 'Het oor van Malchus'. Met elk boek breidt Pieter Aspe zijn oeuvre uit met alleen maar sterker en treffender werk.

Dit boek in de pers

De beste thrillers die de jongste jaren in Vlaanderen verschenen zijn.  
Humo  

Aspe blijft met voorsprong Vlaanderens populairste schrijver.  
Het Nieuwsblad  

Aspe verovert Europa.  
HET LAATSTE NIEUWS  


Reviews & recensies

Een Aspe van hoog niveau!

Toen Aspe zijn 38-ste Van In schreef, kon hij nooit vermoed dat dit boek, dat zich deels afspeelt in Molenbeek, zo brandend actueel zou worden. Het verscheen een maand na de aanslagen in Brussel en gaat dieper in op de gedachte uit Aspes vorige thriller 'Het oor van Malchus': wat als er zich tussen de massa vluchtelingen die ons land binnenkomen, een mol bevindt die terreur wil zaaien? Niet eens zo'n gekke gedachte, zo blijkt jammer genoeg. 'Import' is alweer een Aspe van hoog niveau: er zit een onwaarschijnlijke vaart in zijn verhaal, de dialogen zijn naturel en geloofwaardig en de auteur weet nog steeds verrassend bloedstollend uit de hoek te komen in een roman waar het terreurniveau stijgt met iedere bladzijde die je omslaat. Een van zijn betere!

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Pieter Aspe
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022332443
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
SeriePieter Van In
Afmetingen222 x 152 x 37 mm.
Gewicht585 gr.

Recent bekeken producten