In het maanlicht

Nicci Gerrard • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 6,00

Overal elders € 7,50

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Bestellen

In het maanlicht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Op een ochtend brengt Gaby haar zoon naar de universiteit waar hij gaat studeren. Ze besluit niet direct terug te keren naar haar man en huis in Londen, maar springt op de trein de andere kant op. Deze voert haar naar een afgelegen dorp waar ze op zoek gaat naar Nancy, van jongs af aan haar beste vriendin.

Bijna twintig jaar geleden verdween Nancy ineens uit Gaby’s leven – zonder ooit aan te geven wat de oorzaak van de breuk was. En nu wil Gaby eindelijk weten waarom. Want wat is de waarheid, welk geheim houdt ­Nancy verborgen?


Reviews & recensies

Marleen Merckx

onze specialist roman

Gevoelige roman over de verwoestende kracht van vriendschap en liefde.

Wanneer Gaby haar zoon afzet aan de universiteit, neemt ze een ietwat impulsieve beslissing. In plaats van weer naar huis te rijden, zoekt ze haar vriendin van vroeger op. 20 jaar geleden verdween Nancy zonder reden uit haar leven. Vandaag wil Gaby eindelijk weten waarom. Dat Nicci Gerard verhalen kan schrijven, bewijst ze als de ene helft van het succesvolle duo Nicci French. Maar ook wanneer Nicci alleen achter haar schrijftafel kruipt, levert dat steevast knappe psychologische romans op. Ik heb echt genoten van deze gevoelige, emotionele roman over de verwoestende kracht van vriendschap en liefde. Nicci Gerard zet levensechte personages neer met herkenbare problemen voor heel wat moeders met grote kinderen: die gaan hun eigen weg, worstelen met groot worden. En als moeder sta je toe te kijken aan de zijlijn, terwijl je ook je eigen demonen hebt waar je komaf mee wil maken. Lézen, deze knappe roman!

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over vriendinnen
  • romans over het echte leven

Details:

Auteur(s)Nicci Gerrard
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Sabine Mutsaers
ISBN9789022574119
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
SerieLibelle Bibliotheek
Afmetingen216 x 139 x 32 mm.
Gewicht526 gr.  

Recent bekeken producten