In naam van de vader

Toni Coppers • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

In naam van de vader is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een zaterdagnacht, begin juni. Luc Michiels, een werkloze havenarbeider, wordt in ware maffiastijl geëxecuteerd.
Op hetzelfde ogenblik verlaat Isaura de Mey, de negentienjarige dochter van een rijke vastgoedmagnaat, een exclusief polo-event in Brasschaat. Ze neemt een overdosis en pleegt zelfmoord.
Al vrij snel komen commissaris Liese Meerhout en haar team erachter dat Michiels een informant was voor de collega’s van de drugssectie. Werd Michiels verraden? Zit er een mol bij de politie? Seppe, het twaalfjarige zoontje van Michiels, is op de nacht van de moord teruggevonden op straat en spreekt sindsdien niet meer. Wat heeft de jongen gezien?
Liese bijt zich vast in de zaak en onderzoekt ook de zelfmoord van Isaura de Mey, tot ergernis van haar bazen. Ze treft een compleet ontwricht gezin aan dat in hun dure villa blijkbaar meer dan één geheim koestert. Dan duiken er vreemde mannen op in de buurt van Seppe. Liese en haar team doen
er alles aan om de dreiging weg te nemen, maar niet veel later is de kleine Seppe verdwenen...

Reviews & recensies

Marike

onze specialist thrillers

Toni Coppers weet als geen ander hoe je een knappe plot in elkaar weeft.

Er is iets verslavends aan de Liese Meerhout-reeks van Toni Coppers. Als je er één uit hebt, wil je ze meteen allemaal lezen. Is het omdat Liese zo'n innemende flik is? Omdat je wil weten hoe het haar vergaat in het leven? Of omdat de thrillers van Coppers zo straf in elkaar zitten? Feit is dat ik steeds blij ben als de nieuwe Liese Meerhout er is - ik lees 'm steevast op enkele avonden uit. Deze 'In Naam Van De Vader' begint met twee lijken: dat van de 19-jarige Isaura de Mey die zelfmoord pleegde, en dat van Luc Michiels, waarschijnlijk vermoord tijdens een afrekening. Het tempo zit er meteen goed in, zeker wanneer de twee zaken met elkaar verband houden. Liese Meerhout doet wat ze altijd doet: zich vastbijten in een op het eerste gezicht onmogelijke moordzaak en blijven graven tot ze een aanknopingspunt vindt, ook al heeft de rest van haar team de moed allang opgegeven. Coppers weet als geen ander hoe hij een knappe plot in elkaar moet steken zonder slordigheden en ongeloofwaardigheden. Hij schrijft vlot en verhalend, spannend en meeslepend. Om je alsnog op het verkeerde been te zetten en op het einde uit te pakken met een plotwending om u tegen te zeggen!

Bekijk alle reviews van Marike 


Details:

Auteur(s)Toni Coppers
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022333167
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
SerieLiese Meerhout
Afmetingen215 x 140 x 28 mm.
Gewicht435 gr.

Recent bekeken producten