Jaloezie

Deflo • Paperback eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 17,59

Overal elders € 21,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
Bestellen

Jaloezie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een woonwijk in Heffen bij Mechelen wordt opgeschrikt door een moord. De vierendertigjarige Irene Vandesompel wordt badend in het bloed gevonden in haar garage. Ze is op gruwelijke wijze vermoord met vierendertig messteken. Gaandeweg wordt duidelijk dat ook gezellige buren een duister kantje kunnen hebben. Mendonck en Deleu, die van de ene verbazing in de andere vallen, raken compleet verstrikt in een web van sociale intriges en ontketenen ongewild een kettingreactie van geweld die niemand voor mogelijk hield.

Dit boek in de pers

Deflo weet zich telkens weer te vernieuwen.  
De Morgen  

Deflo schrijft in korte ritmische zinnen, zorgt voor flitsende spanning en laat personages en lezers nauwelijks de tijd om te ademen.  
Knack  

Van alle Vlaamse thrillerauteurs schrijft Luc Deflo momenteel met de grootste hartstocht.  
Gazet Van Antwerpen  

Zowel de plot als de ontknoping van Jaloezie zijn onwaarschijnlijk vergezocht maar zo magistraal in mekaar gepuzzeld dat de auteur er zonder enig probleem mee weg kan komen en het boek zich bij de betere in de reeks schaart. Als een volleerd zandmannetje strooit Luc Deflo bij het uitschrijven kilo¿'s zand in de ogen van zijn publiek, door het team van rechercheurs het ene na de andere scenario te laten ventileren in reactie op elke vooruitgang, tegenslag of dood spoor in het onderzoek.  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Deflo
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789022324875
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's295
Verschijningsdatum
SerieDirk Deleu
Afmetingen216 x 141 x 29 mm.
Gewicht453 gr.

Recent bekeken producten