Jamie's super food voor elke dag

Jamie Oliver • Hardcover eci.be lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 23,99

Overal elders € 29,99

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Gratis verzending
De laatste bestelling was 4 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jamie's super food voor elke dag is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver. Gezond eten en je goed voelen wordt een koud kunstje, met deze recepten voor een healthy en happy leven. Het ultieme boek voor iedereen die een gezonde eet- en leefstijl wil. Word de beste versie jezelf!

Dit boek in de pers

Elk recept ademt balans uit. En omdat de recepten voor elke dag zijn, zijn de bereidingswijzen toegankelijk en niet meer dan één pagina lang.  
Hebban.nl  

Het woord verrassend past inderdaad goed bij de recepten. Dat gezond en voedzaam eten niet saai hoeft te zijn, laat Oliver duidelijk zijn. De gerechten zijn heerlijk en vol kleur en smaak. Alles behalve standaard dus, met veelal verrassende ingrediënten.  
GEZONDHEIDSNET.NL  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek eten en drinken

Helpt je de juiste keuzes te maken op eetgebied

Jamie Oliver, de knuffelkok van zo’n beetje de hele wereld, windt er geen doekjes om in de inleiding van zijn ‘Jamie’s Superfood voor elke dag’. Jamie’s insteek met dit boek is jou te helpen om op eetgebied de juiste keuzes te maken. Want een ultiem antwoord op een gezond leven is er niet, het gaat erom dat je voor jezelf de beste omstandigheden creëert om zo gezond mogelijk te leven. En dat doe je door de beste balans te vinden tussen goed eten en af en toe een “foute” snack. Hij heeft de gezondste gerechten van de puurste ingrediënten uit de hele wereld verzameld en bijeengebracht in een doe-kookboek waar je echt iedere dag iets heerlijks uit kunt koken. De recepten bestaan uit een mooie mix van de vijf voedselgroepen en bevatten nooit meer dan 600 calorieën per portie, dus als je wilt, kun je ze ook als lunch bereiden. En ‘elke dag’ hoef je niet letterlijk te nemen! Jamie kookt in het weekend het liefst iets uit zijn ‘Comfort food’ kookboek.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Jamie Oliver
UitgeverijKosmos Uitgevers
Vertaler(s)Jaromir Schneider
ISBN9789021560649
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
Afmetingen254 x 197 x 28 mm.
Gewicht1224 gr.

Recent bekeken producten